Здавалося б, що зварити пельмені - це найпростіший етап приготування напівфабрикатів. Але нерідко бувають ситуації, коли в процесі пельмені починають лопати та розварюватися, а зі смачного залишається тільки начинка. Особливо це стосується заморожених пельменів, передають Патріоти України.
Відтак, заморожені пельмені радять замочувати у прохолодній воді на 2-3 хвилини перед варінням. Кажуть, що такий спосіб допоможе врятувати їх від лопання та злипання у каструлі. Це також дасть їм можливість обережно розморозитися і рівномірно приготуватися. Водночас довго розморожувати продукт не варто – в процесі приготування начинка буде вивалюватися.
Також існує ще один момент у приготуванні заморожених пельменів, який не варто пропускати. А саме – кидати їх у киплячу воду. Заморожені пельмені самі по собі є сухими і не пластичними. Тому, кинувши їх в киплячу воду ви тільки погіршуєте ситуацію – вони починають лопати, розварюватись та злипатись.
Для того, щоб уникнути неприємних наслідків, кидати пельмені потрібно не в окріп, а в звичайну гарячу воду. Утім, буває різне і якщо пельмені вже в окропі, то не хвилюйтесь і додайте в каструлю склянку холодної води. Такий лайфхак допоможе стабілізувати температуру води і пельмені збережуть свою форму та структуру.
Ваша кішка, ймовірно, говорить вам про любов частіше, ніж ви думаєте - але не словами, а поглядом, передають Патріоти України. Якщо ви власник кота, вам точно знайоме відчуття: чи справді мій пухнастий друг мене любить? Виявляється, відповідь можна зна...
З настанням спекотних днів зростає і кількість жовтих плям на білому одязі - через піт, дезодоранти або навіть сонцезахисний крем. Ці забруднення можуть не зникати навіть після прання у гарячій воді. Але експерти з прибирання поділилися простим і недор...