
Здавалося б, що зварити пельмені - це найпростіший етап приготування напівфабрикатів. Але нерідко бувають ситуації, коли в процесі пельмені починають лопати та розварюватися, а зі смачного залишається тільки начинка. Особливо це стосується заморожених пельменів, передають Патріоти України.
Відтак, заморожені пельмені радять замочувати у прохолодній воді на 2-3 хвилини перед варінням. Кажуть, що такий спосіб допоможе врятувати їх від лопання та злипання у каструлі. Це також дасть їм можливість обережно розморозитися і рівномірно приготуватися. Водночас довго розморожувати продукт не варто – в процесі приготування начинка буде вивалюватися.
Також існує ще один момент у приготуванні заморожених пельменів, який не варто пропускати. А саме – кидати їх у киплячу воду. Заморожені пельмені самі по собі є сухими і не пластичними. Тому, кинувши їх в киплячу воду ви тільки погіршуєте ситуацію – вони починають лопати, розварюватись та злипатись.
Для того, щоб уникнути неприємних наслідків, кидати пельмені потрібно не в окріп, а в звичайну гарячу воду. Утім, буває різне і якщо пельмені вже в окропі, то не хвилюйтесь і додайте в каструлю склянку холодної води. Такий лайфхак допоможе стабілізувати температуру води і пельмені збережуть свою форму та структуру.
Деякі проблеми з автомобілем діагностуються дуже легко, наприклад, перегоріла лампочка. Просто увімкніть світло, обійдіть машину і подивіться, що не працює. Однак деякі несправності можуть виявитися справжнім кошмаром для діагностики, і "паразитні" роз...
Тести, що засновані на оптичних ілюзіях мають популярність, оскільки вони позиціюються як простий та захопливий спосіб дізнатися більше про справжню природу людини лише за кілька секунд. Ці завдання, засновані на складних візуальних образах, використов...