
Здавалося б, що зварити пельмені - це найпростіший етап приготування напівфабрикатів. Але нерідко бувають ситуації, коли в процесі пельмені починають лопати та розварюватися, а зі смачного залишається тільки начинка. Особливо це стосується заморожених пельменів, передають Патріоти України.
Відтак, заморожені пельмені радять замочувати у прохолодній воді на 2-3 хвилини перед варінням. Кажуть, що такий спосіб допоможе врятувати їх від лопання та злипання у каструлі. Це також дасть їм можливість обережно розморозитися і рівномірно приготуватися. Водночас довго розморожувати продукт не варто – в процесі приготування начинка буде вивалюватися.
Також існує ще один момент у приготуванні заморожених пельменів, який не варто пропускати. А саме – кидати їх у киплячу воду. Заморожені пельмені самі по собі є сухими і не пластичними. Тому, кинувши їх в киплячу воду ви тільки погіршуєте ситуацію – вони починають лопати, розварюватись та злипатись.
Для того, щоб уникнути неприємних наслідків, кидати пельмені потрібно не в окріп, а в звичайну гарячу воду. Утім, буває різне і якщо пельмені вже в окропі, то не хвилюйтесь і додайте в каструлю склянку холодної води. Такий лайфхак допоможе стабілізувати температуру води і пельмені збережуть свою форму та структуру.
Різдво викликає багато питань і обов’язків. Для одних воно символізує стабільність і безпеку, для інших - зміни та новий досвід. Дізнатися, якими будуть ваші свята у 2025 році, допоможе простий психологічний тест. Погляньте на п’ять різнокольорових різ...
Пластикові контейнери з часом можуть пожовкнути, особливо після тривалого зберігання їжі. Щоб повернути їм кришталеву прозорість, можна скористатися простими домашніми методами, пише The Spruce, передають Патріоти України. 1. Білий оцетОцет — чудовий н...