Здавалося б, що зварити пельмені - це найпростіший етап приготування напівфабрикатів. Але нерідко бувають ситуації, коли в процесі пельмені починають лопати та розварюватися, а зі смачного залишається тільки начинка. Особливо це стосується заморожених пельменів, передають Патріоти України.
Відтак, заморожені пельмені радять замочувати у прохолодній воді на 2-3 хвилини перед варінням. Кажуть, що такий спосіб допоможе врятувати їх від лопання та злипання у каструлі. Це також дасть їм можливість обережно розморозитися і рівномірно приготуватися. Водночас довго розморожувати продукт не варто – в процесі приготування начинка буде вивалюватися.
Також існує ще один момент у приготуванні заморожених пельменів, який не варто пропускати. А саме – кидати їх у киплячу воду. Заморожені пельмені самі по собі є сухими і не пластичними. Тому, кинувши їх в киплячу воду ви тільки погіршуєте ситуацію – вони починають лопати, розварюватись та злипатись.
Для того, щоб уникнути неприємних наслідків, кидати пельмені потрібно не в окріп, а в звичайну гарячу воду. Утім, буває різне і якщо пельмені вже в окропі, то не хвилюйтесь і додайте в каструлю склянку холодної води. Такий лайфхак допоможе стабілізувати температуру води і пельмені збережуть свою форму та структуру.
Пошук простих рішень — характерна ознака сьогодення. Мінімум часу, зрозумілий склад, чіткий результат. Саме у такий логіці сформувався сучасний ритуал першого прийому їжі. І серед варіантів, які найбільше відповідають новим запитам, вирізняється гранол...
Багато людей вважають, що всі ультраоброблені продукти (УОП) шкідливі, але нове дослідження показало, що деякі з них навпаки можуть бути корисними, передають Патріоти України. Виявлено, що заморожені овочі, консервовані помідори, цільнозерновий хліб та...